Loading

Serveis

Els nostres serveis

PRESSUPOST AL MOMENT 

El nostre servei personalitzat i la utilització de les més avançades eines de peritació ens permeten realitzar pressupostos al moment.

VEHICLE DE CORTESIA

Disposem d’una flota de vehicles de cortesia gratuïta per què els nostres clients no es quedin mai sense cotxe mentre reparem el seu.

REPARACIÓ EXPRESS

Amb el nostre servei de Reparació Express tornarà a tenir el cotxe en menys de 24 hores, en reparacions des d’una peça fins a un lateral complet (4 peces).

REPARACIÓ DE FARS

El temps i les condicions ambientals poden fer que els fars del seu cotxe perdin bona part de la seva capacitat d’il·luminació. A DG Automoció pulim l’òptica malmesa i li fem un tractament de protecció complet per què recuperi tota la seva eficàcia, i li reparem fins i tot les fixacions trencades. Cost de la reparació: 30€ per òptica

REPARACIÓ DE PARACOPS

El paracops és una de les peces més sensibles de la carrosseria, i la que es trenca més fàcilment. Gràcies a la nostra avançada tecnologia de reparació, en molts casos el podem reparar amb soldadura específica per cada tipus de plàstic. El resultat és una reparació invisible un cop pintat, i un important estalvi pel client, que no ha hagut de pagar un paracops nou.

REPARACIÓ AMB BANCADA

Al nostre equipament destaca la bancada de gran capacitat, que permet reparar amb tota garantia qualsevol turisme, SUV, tot terreny i furgoneta amb un cop que hagi afectat a la seva estructura.

MATRÍCULES AL MOMENT

En menys de dos minuts podem fer-li unes plaques de matrícula noves. Fetes de metraquilat, homologades i llestes per instal·lar al seu cotxe.

Fotoperitació al moment, sense necessitat de perits i esperes en la nostra nau nova

Comptem amb sistemes de valoració Audatex i GTEstimate digitals

Open chat