Loading

Reale

Reale taller concertat

A la xarxa Reale ens distingim per posar a disposició dels clients els millors professionals, amb serveis exclusius i personalitzats, per no haver de preocupar-te de res durant una reparació:

– Foto peritatge al moment sense esperes.

–  Descompte en la franquícia: Tots aquells assegurats que tinguin la seva assegurança contractada amb una franquícia, tindràn un 20% de descompte en l’import d’aquesta. És a dir, si la franquícia anés de 100€, en lloc d’abonar aquest import abonaria tan sols 80€.

– Neteja integral del vehicle: Després de reparar el teu cotxe, fem una neteja integral del vehicle per que sempre llueixi en el seu millor estat.

– Vehicle de cortesia: Amb independència de tenir o no contractat un vehicle de substitució, en funció de la disponibilitat, t’oferirem un vehicle de cortesia. Encara que si no vols dependre d’aquesta disponibilitat sempre pots contractar la cobertura de “Vehicle de substitució”.

– Ampliació de la garantia de reparació legal: A més, les reparacions realitzades en el nostre taller té recomanats tenen una garantia ampliada per sobre del mínim legal.

Open chat