Loading

Empresa

Taller de Reparació

 

DG Automoció, SL és un taller de xapa i pintura situat a Valls, província de Tarragona.

Va ser fundat l’any 2010 amb moltes ganes i il·lusió per David Guirado i poc a poc hem anat creixent, ampliant les nostres instal·lacions i millorant els serveis per aconseguir un taller eficient que ofereixi la màxima qualitat i compromís als nostres clients.

El gran número de reparacions i l’experiència adquirida en aquest temps és la nostra millor publicitat, que ens avala com un dels tallers de referència a la província.

Pintem amb els productes i pintura Standox, número 1 en pintures per la reparació de l’automòbil. La qualitat inmillorable que ens aporta aquesta marca, juntament amb el nostre equipament d’última generació i l’experiència i capacitat del nostre equip de professionals, ens permeten oferir garantia per a tota la vida en les nostres reparacions de pintura.

La nostra finalitat és que els nostres clients estiguin satisfets amb el treball realitzat en el seu vehicle.

Taller de Recepció, Peritació y Entrega de Vehicles

Et presentem la nostra nova nau de recepció, peritatge i lliurament de vehicles. En aquesta nau intentem oferir un servei personalitzat, adaptant-nos a les necessitats de cada client, fent pressupostos in situ i realitzant un assessorament a mida, i el mes important fotoperització i videoperització al moment, sense necessitat de perits i esperes.

El nostre objectiu és proporcionar el millor servei i agilitat en les reparacions perquè els nostres clients no hagin d’esperar.

Open chat