Loading

Treballem per a totes les companyies d’assegurances

Taller concertat Regal Valls
Taller concertat Seguros Bilbao Valls
Taller concertat Axa Valls
Taller concertat Catalana Occidente Valls
Taller concertat Direct Seguros Valls
Taller concertat Genesis Valls
asegTaller concertat Liberti Seguros Vallsurador-liberty-seguros
Taller concertat Plus Ultra Seguros Valls
Taller concertat Allianz Valls

L’assegurança de cotxe és un de les despeses que tots els vehicles que es trobin en circulació han d’afrontar. Actualment existeixen molts tipus d’assegurances i modalitats que s’han de revisar ja que, és obligació, del propietari triar la millor opció. Donada la complexitat, és difícil triar l’asseguradora indicada, amb prestigi i concertada. En DG Automoció, comptem amb l’experiència de ser el taller especialista de xapa i pintura a Valls. Per això, ens renovem, ens trobem en constant formació i col·laboració amb les millors asseguradores de vehicles.

Molts anys són ja els que ens avalen en col·laborar amb les principals companyies d’assegurances d’alt nivel pel que podem donar als nostres clients un servei garantit i la confiança que es mereixen. Som un taller professional en l’àmbit de la xapa i pintura a Valls

La nostra prioritat és assessorar els nostres clients ja que amb el nostre equip professional, cuidem i reparem els cotxes amb responsabilitat i compromís, ja sigui de xapa i pintura, entre altres…

El nostre objectiu final és evitar-te les molèsties, agilitant i facilitant els tràmits amb la teva companyia asseguradora. Som el taller concertat amb asseguradores que posseeix l’experiència i el lideratge en el sector.

Et recordem que en DG Automoció comptem amb una àmplia flota de vehicles de cortesia gratuïts perquè els nostres clients mai hagin d’esperar, o no hagin de desplaçar-se sense el seu cotxe mentre reparem el seu.

Comptem amb una gran afluència de públic i de tota mena de cotxes. És el resultat del nostre treball ja que cuidem al màxim la teva reparació.

Open chat